Ta med safaridjuren hem!

Ska du inte åka på någon safarisemester det här året? Det gör ingenting – du kan ta med safaridjuren in i ditt hem istället! Inte bokstavligen, men via fina och väldigt populära prylar med safarimotiv. Dessa motiv är väldigt populära för 2015 och alla hem borde ha minst ett safaridjur! Välj och vraka mellan tallrikar, muggar, bokmärken, kuddar och en massa annat smått och gott.

 

Tallrikar

Införskaffa ett helt sett med dessa unika och fina tallrikar! Förutom denna snygga giraff så finns det även med en zebra, en elefant och en apa. Skaffa alla fyra eller endast ett sett med ett djur på. Använd dessa för att äta på, eller varför inte hänga upp dem snyggt på väggen?

 

cr1

 

 

Bokmärken

 

Ni behöver inte slå på stort för att följa safaritrenden – skaffa ett stilrent bokmärke! Detta bokmärke i form av en zebra är både unikt och roligt, och kan piffa upp vilken bok som helst.

cr2

 

 

Muggar

I samma stil som tallrikarna ovan, så kommer även de i dessa söta muggar! Här kan du precis som innan välja mellan en elefant, giraff, zebra eller apa. Passar perfekt till tallrikarna och de borde verkligen inte vara ensamma! Passa på att köpa ett par muggar till dina tallrikar och ha en mysig frukost eller fika hemma i äkta safaristil.

cr3

 

 

Kuddar

Piffa upp din tråkiga soffa eller säng med en rolig och söt kudde i form av ett safaridjur! Vi tycker särskilt mycket om denna kudde i form av en söt liten elefant. Det finns även andra kuddar i form av en elefant att välja mellan, och andra djur så som zebror. Dessa söta små figurer piffar upp vilket rum som helst!

cr4

 

 

Alla prylar och bilder är hämtade från den brittiska sidan sassandbelle.