Alla har vänner i denna värld, det spelar ingen roll om du bor i USA, Frankrike eller Sverige. Men det finns skillnader mellan vilka vänner man har. Vissa kanske har vänner som är intresserade i att rida, och andra har vänner som är intresserade i att läsa böcker. Men vi är intresserade av design. Vi är intresserade av design som är konst.

Man brukar säga att all design är konst, vilket är sant till en viss grad, men alla föremål i hemmet har inte varit skapade för att vara konst. Det vita bordet har skapats för att det är lätt att sälja, den svarta soffan har skapats för att den passar bra med mycket.

Men vi är inte sådana, vi är passionerade om design som är äkta konst, sann konst.
Vi är intresserade av hemmaprodukter som är menade att vara konst, men även användbara.

Vill inte bara ha en soffa. Vi vill ha en soffa som en formgivare har tänkt på, en soffa som är skapad för att sprida ett budskap eller få dig att tänka på något. Vi vill ha en soffa som är fylld med kärlek men även briljans och intelligens.

Med vår hjälp så kan ditt hem vara fyllt med underbar design från bl.a Eero Aarnio,  Charles Eames, Verner Panton, Mies van der Rohe och fler designers.

Välkommen till DDBD